Publicaties

Vanuit de Nijmegen School of Management (Radboud Universiteit Nijmegen) en met Stichting OCF 2.0 en een groot aantal partners wordt met regelmaat onderzoek verricht op het terrein van de WEconomy, Nieuwe Business Modellen, Hybride Bankieren en de Circulaire Economie. Van deze onderzoeken verschijnen geregeld publicaties in de vorm van boeken, Working Papers of slides.


Publicaties bestellen

Boeken en rapporten kunt u bestellen of als sprake is van een e-publicatie afrekenen met iDeal en direct daarna downloaden. Na betaling ontvangt u een automatisch gegenereerde factuur. De bestelde publicaties worden u binnen enkele dagen per post toegestuurd. Slides zijn te vinden op slideshare.

Gratis publicaties

Een aantal publicaties is gratis in ruil voor uw emailadres. Wij gebruiken dat om u op de hoogte te houden van onze activiteiten middels de Nieuwsbrief. Daar geeft u dan ook toestemming voor.

Aanvragen gratis publicatie
Login gratis publicaties

In aanloop naar het seminar “The City as a Business Model” wat zal plaatsvinden op 4 oktober 2018 op de Nijmegen School of Management (RU Nijmegen) een  serie artikelen gepubliceerd worden over steden en projecten die op het seminar aanwezig zullen zijn en een presentatie geven. Deze artikelen over o.a.  Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Napels en Maribor kunt u hier lezen. Inschrijven voor het seminar kan hier.


Hieronder vindt u een overzicht van de boeken en rapporten die tot dusver zijn gepubliceerd.

Boeken


E-boeken

Werkboek
Circulair Organiseren

€ 0
Vraag gratis werkboek aan


This workbook is also available in English

Infografics
behorend bij het werkboek

€0
Vraag infographics werkboek aan


These infografics are also available in English

Een zwaluw voorspelt veel goeds (eboek)

Resultaten van het landelijke onderzoek 2016-2017 naar Business Modellen voor de Circulaire Economie
Dit boekje kan éénmaal worden gedownload.  Na 30 dagen verloopt uw download link. U ontvangt geen papieren exemplaar!
De inhoudsopgave kunt u downloaden:


Bestel het hier