Biografie Onderzoekers

Circulaire Business Modellen:

Niels Faber is onderzoeker aan de Radboud Universiteit Nijmegen en docent aan de Hanzehogeschool Groningen. Sinds 2002 doet hij onderzoek op het gebied van sociale duurzaamheid, met een focus op kennismanagement, organisatievormen, besluitvorming en duurzaamheid. Hij is auteur van meer dan 50 publicaties, inclusief boeken, boekhoofdstukken en artikelen en conferentie bijdragen. Zijn onderzoeksfocus ligt op emergente vormen van organiseren rond duurzaamheid en duurzame besluitvorming.

Ivo Kothman is docent/onderzoeker met een specifieke interesse in de circulaire economie, duurzame businessmodellen en de impact van nieuwe technologieën als 3D printen op de bedrijfsvoering. Opgeleid tot ingenieur met toegevoegde kennis van het economisch domein.
01-2016 – heden Manager onderzoek BMCE Radboud Universiteit, Nijmegen. Onder leiding van Professor Dr. Jan Jonker assisteert hij bij het opzetten van het regionaal en landelijk onderzoek naar Business Modellen voor de Circulaire Economie.
01-2014 – heden Onderzoeker Business Development Saxion, Enschede/Deventer. In een dynamische functie werkzaam op het gebied van onderzoek en onderwijs. O.a. lesmateriaal ontworpen en verzorgd, eigen onderzoek internationaal gepubliceerd.
01-2013 – 12-2013 Project Engineer bij TCPM Hengelo. Oplossen van mechanische problemen tijdens de productie.
email: ivokothman@gmail.com.  Beschikbaar per 01-07-2017