Partners

Het landelijke onderzoek naar business modellen voor de circulaire economie loopt van 2016 tot 31 december 2018. Het is uniek in Nederland en kan ook internationaal op belangstelling rekenen. Nog niet eerder werd een zo brede groep aan bedrijven benaderd. Hieronder staan de partners die het onderzoek mede mogelijk maken. Op basis van dit onderzoek is in 2017-2018 een werkboek Circulair Organiseren ontwikkeld. Dit is mede mogelijk gemaakt door KIDV (Den Haag), WEcycle (Zoetermeer), Vlakglas Recycling Nederland (Zoetermeer), Saxion Hogescholen (Deventer), Dar (Nijmegen) en ENVAQUA (Zoetermeer). Wij zijn alle partners erkentelijk voor hun  steun en vertrouwen gedurende deze drie jaar.


http://www.circles.nu


http://www.circles.nuVraag meer informatie aan

Door onderstaand één of meerdere van de partners te selecteren en uw aanvraag te versturen geeft u hen toestemming contact met u op te nemen. De follow-up op dit verzoek valt niet onder de verantwoordelijkheid van dit onderzoek.

[[[["field7","contains","@"]],[["show_fields","field8","info@nieuwebusinessmodellen.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","Rabobank"]],[["email_to",null,"fm.nl.bedr.duurzaamh@rabobank.nl"],["email_to",null,"info@circulairebusinessmodellen.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","Engie"]],[["email_to",null,"edwina.morjan@engie.com"]],"and"],[[["field16","equal_to","Interface"]],[["email_to",null,"geanne.van.arkel@interface.com"]],"and"],[[["field16","equal_to","MVO NL"]],[["email_to",null,"contact@mvonederland.nl"],[null,null,"M.Schuurman@mvonederland.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","TNO"]],[["email_to",null,"ton.bastein@tno.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","PGGM"]],[["email_to",null,"ce@pggm.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","Saxion"]],[["email_to",null,"m.a.a.kamm@saxion.nl"],["email_to",null,"info@circulairebusinessmodellen.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","Provincie Gelderland"]],[["email_to",null,"info@nieuwebusinessmodellen.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","Radboud Universiteit"]],[["email_to",null,"info@nieuwebusinessmodellen.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","DAR"]],[["email_to",null,"info@nieuwebusinessmodellen.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","Auping"]],[["email_to",null,"info@nieuwebusinessmodellen.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","NS"]],[["email_to",null,"info@nieuwebusinessmodellen.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","Zwolle"]],[["email_to",null,"PWM.Kok@zwolle.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","Windesheim"]],[["email_to",null,"dj.kiewiet@windesheim.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","Nijmegen"]],[["email_to",null,"j.luijten@nijmegen.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","Provincie Overijssel"]],[["email_to",null,"info@nieuwebusinessmodellen.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","Renewi"]],[["email_to",null,"info@circulairebusinessmodellen.nl"],[null,null,"Gilbert.de.Raad@vangansewinkel.com"]],"and"],[[["field16","equal_to","HAN"]],[["email_to",null,"info@circulairebusinessmodellen.nl"]],"and"],[[["field16","equal_to","Circles"]],[["email_to",null,"info@circulairebusinessmodellen.nl"]],"and"]]
1
Selecteer uw projectpartnerMeerdere keuzes mogelijk

Voorletter(s)
Achternaam
Telefoon
Vraagextra informatie over
0 /
Previous
Next