Logge Circulair Kantoorinrichting

Contactgegevens
Edisonbaan 12
3439 MN Nieuwegein

Mail: info@logge.nl
Website: https://logge.nl/
Contactpersoon:

Start Initiatief:

Samenvatting

Logge maakt voor bedrijven en particulieren meubilair op maat, helemaal naar wens en specificaties van de klant. Daarnaast is Logge de eerste interieurbouwer die circulaire inrichtingen op maat ontwerpt en bouwt met duurzame materialen.

Uitgebreide omschrijving

Wij gebruiken duurzame materialen en zijn voortdurend op zoek naar hernieuwbare materialen, ontwerptechnieken en verdienmodellen. Circulaire materialen zijn gemaakt van gerecycled afval op basis van biomassa. De productie hiervan levert geen afval en CO2 op. Aan het eind van de gebruiksduur is het materiaal volledig om te vormen in nieuw materiaal zonder dat daarbij afval of CO2-uitstoot ontstaat.
Logge is momenteel in transitie van een lineaire naar een circulaire manier van produceren. Ons doel is om binnen vijf jaar alleen nog maar circulaire producten te maken. Wij zoeken momenteel naar nieuwe circulaire materialen en partners waar wij in de toekomst mee kunnen werken om ons doel te realiseren. Wij inspireren daarbij graag anderen om ook duurzamer en/of circulair te ondernemen.

Logge maakt kwalitatief hoogwaardige, inspirerende en gezonde inrichtingen en mooie meubelen op maat voor de woon- en werkomgeving van duurzame en circulaire materialen. Onze op maat gemaakte interieurs voldoen aan de persoonlijke wensen van de klant omdat wij deze samen ontwerpen. En dat betekent voor ons: vooral luisteren. Wij streven er naar verwachtingen te overtreffen door de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service te bieden. Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is.

Onderzoek
Heeft meegewerkt aan  het onderzoek BMCE

Vestiging