Gampet

Contactgegevens
’t Goor 41
7071 PC Ulft

Mail: info@gampet.nl
Website: http://www.gampet.nl/
Contactpersoon:

Start Initiatief:

Samenvatting

Gampet Products: Milieubewust maatwerk in hergebruikt kunststof.

Een bescheiden bijdrage leveren aan een betere wereld, dat is waar Gampet Products voor staat. Met innovatieve producten voor weg- water en natuurbouw, geproduceerd uit 100 % gerecycled kunststof. Door producten te ontwikkelen van kunststof die anders verbrand wordt, behoren wij tot de top 25 duurzaamste bedrijven van Nederland.

Uitgebreide omschrijving

Door het volledig hergebruiken van afvalkunststof leveren wij die bijdrage. Gampet is er op deze manier mede verantwoordelijk voor dat de afvalberg minder hard groeit dan strikt noodzakelijk.

Gampet staat al een kwart eeuw bekend als betrouwbare leverancier van gerecycled kunststof voor weg- water- en natuurbouw. Dat willen wij niet alleen zo houden maar ook verder uitbouwen. [..] Wij streven naar geminimaliseerde transportbewegingen. Niet slechts uit kostenbesparing maar ook om de uitstoot van CO2 te beperken.

Gampet Products wil maatschappelijk betrokken zijn. [..] Het Gampet Recycle Systeem is hiervan een goed voorbeeld: Een gemeente stelt ingezameld kunststof ter beschikking aan Gampet. Gampet produceert hiervan beschoeiïng of bermverharding. Deze wordt vervolgens door lokale ondernemers binnen de gemeente toegepast. Met het GRS helpt Gampet gemeenten aan een zichtbaar recycleproces voor haar inwoners.

Onderzoek
Heeft meegewerkt aan  het onderzoek BMCE

Vestiging