Fiberplast

Contactgegevens
Ampèrelaan 7 A
NL-9207 AM Drachten

Mail: info@fiberplast.nl
Website: http://www.fiberplast.nl/over-ons/
Contactpersoon:

Start Initiatief:

Samenvatting

Fiberplast BV ontwikkeld, produceert en levert duurzame houtcomposiet strokenprofielen. Om complete projectoplossingen te kunnen bieden wordt het assortiment gecompleteerd met halffabricaten zoals EPDM- / kurkgranulaat korrels en eindproducten zoals bouwrubbers en rubber vloerafwerking.

Uitgebreide omschrijving

Het assortiment van Fiberplast BV is uniek te noemen. Alle producten van Fiberplast BV worden geproduceerd uit hergebruikt afval en voldoen aan de hoogste duurzaamheidscriteria. Onze ambitie is om in de komende jaren tot een volledige Cradle to Cradle (C2C) organisatie te verworden.

Een andere uitdaging van onze onderneming is om het gebruik van milieubelastende producten verder terug te dringen door deze te vervangen door milieuvriendelijke alternatieven. Hierbij is de primaire eis dat ons alternatief minimaal dezelfde prijs/kwaliteitsverhouding moet hebben als het traditionele voorbeeld, maar wij streven ernaar om deze te overtreffen. De kwaliteit wordt middels een scala aan testrapporten van toonaangevende – veelal Nederlandse – keuringsinstanties aantoonbaar gemaakt.

 

Hoeveel mensen zijn er bij de organisatie van het project betrokken?
Hoeveel Mensen bereikt u er mee?

Onderzoek
Heeft meegewerkt aan  het onderzoek BMCE

Vestiging