Welkom

Dank dat u uw initiatief wilt aanmelden voor de landelijke database Circulaire Business Modellen (CBME). Hiermee draagt u bij aan het inzichtelijk maken van zo veel mogelijk initiatieven die er al zijn. Mensen die zelf met plannen rondlopen of behoefte hebben aan kennis die al elders is ontwikkeld kunnen zo van elkaar leren. Hiermee helpen we de maatschappelijke verbouwing die transitie heet weer een stapje verder.

Aanmelden
U aanmelding bestaat uit 11 stappen. De eerste van deze stappen treft u hiernaast aan. Na het invullen van de gevraagde gegevens klikt u op ‘Volgende’. Er wordt twee keer gevraagd om uw initiatief te beschrijven. De eerste keer in de vorm van een one-liner. Deze verschijnt op de website als mensen gaan zoeken in de database. De tweede keer gaat het om een uitvoerige beschrijving. Deze wordt gevraagd nadat u bijna alle gegevens heeft ingevuld.

Mocht U ideeën hebben over aanvullende kenmerken dan stellen wij het zeer op prijs als u deze wilt toesturen. Bijvoorbaat dank!

Let op: de gegevens die u verstrekt worden door plaatsing openbaar gemaakt.

Het BMCE TEAM is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de data in de NBM database. U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid en publieke toegankelijkheid van de ingevoerde gegevens.

Alvast heel veel dank voor uw aanmelding!

Het BMCE Database Team

1 
2 
3 
4 
5 
6 
7 
8 
9 
10 
11 

  • Basis gegevens

    Deze gegevens worden zichtbaar in de database van www.circulairebusinessmodellen.nl
  • Geef een beknopte omschrijving van uw BMCE. Een pakkende one-liner zodat mensen direct begrijpen waar het om gaat. Gebruik weinig woorden. Meer is minder. TIP: laat uw one-liner vooraf lezen, het liefste door mensen die niet vertrouwd zijn met uw project.